facebook

У Києві 16-річний зарізав батьків і молодшого брата: “Постійно п’ють і його дістали”

У Києві 16-річний підліток зарізав ножем своїх батьків і 8-річного брата, після чого прожив з трупами в квартирі ще кілька днів. Сусіди по будинку розповіли, що знають про ту сім’ю.


Повідомляється, що інцидент стався ще 22 квітня в Києві на вулиці Ревуцького. 16-річний хлопець в ході конфлікту з сім’єю зарізав ножем батьків і 8-річного брата. Кілька днів хлопець прожив із загиблими в одній квартирі, а після того, як родичі забили тривогу про зникнення, він втік.

Поліція розшукала підлітка неподалік від будинку. При ньому виявили закривавлений ніж.
Сусід по сходовій клітці розповів, що сім’я була скандальною, любила випивати і курити. Підлітка чоловік бачив часто і вітався з ним, проте з сім’єю тісно не спілкувався. Він зазначив, що в квартиру регулярно навідувалися поліцейські через постійно шум.
Ще одна сусідка Ольга розповіла, що постійно слухала їх п’яні скандали і лайка. Підліток здавався їй хорошим хлопчиком, просто загнаним своїми батьками.

“Про батьків говорив, що вони хворі – постійно п’ють і його вже дістали”, – заявила Ольга.
Інша жінка розповіла, що одного разу ця сімейка викинула з вікна кішку, оскільки та погризла вазон. Сусідка забрала тварину і віддала в притулок. Підозрюваний хлопець же постійно ходив похмурий і був мовчазним.
Про молодшого брата хлопець постійно дбав-зав’язував йому шнурки, забирав з вулиці і шукав у дворі. Сусіди і подумати не могли, що незабаром він його вб’є. Одна з сусідок припустила, що він на це пішов, оскільки не хотів прирікати брата на дитбудинки і щоб той не відчував стрес від вбивства.

Джерело.

Close