facebook

У Львові з вікна 7 поверху гуртожитку випала 17-річна чемпіонка України з пауерліфтингу

Як попередньо встановили слідчі Львівського районного управління поліції, дівчина померла від травм, отриманих внаслідок падіння з 7 поверху гуртожитка, в якому проживала.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Львівській області, передає “Цинічний Львів“.

8 червня, близько шостої години ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Лисинецькій у Львові від травм, отриманих внаслідок падіння з висоти, загинула молода дівчина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших підрозділів Львівського районного управління поліції. Правоохоронці встановили особу загиблої – 17-річної мешканки Яворівського району, студентки одного з львівських навчальних закладів. Також попередньо встановлено, що дівчина випала з вікна на 7 поверсі гуртожитку, в якому проживала.

Як стало відомо “Цинічному Львову”, загиблою виявилася 17-річна Ірина Квас з міста Яворів. Дівчина професійно займалася спортом, зокрема у 2019 році Ірина стала чемпіонкою України з пауерліфтингу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство». Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Джерело.

Close