facebook

В Одесі прогримів потужний вибух: що відбувається в місті – відео

У мережі з’явилася інформація, що причиною пожежі в Одесі, 12 червня, міг стати рясний дощ, в результаті чого на електропідстанції “Чумка-3”, на Транспортної, 3 сталося коротке замикання. На багатьох вулицях міста відключили електрику.

 

Про це свідчить відео, що опублікувало інтернет-видання “Думська”.

“Зараз відсутній зв’язок з колцентром і можуть з’являтися певні перешкоди з водопостачанням в центральній частині міста і в Малиновському районі. Після усунення аварії фахівцями “ДТЕК Одеські електромережі” і забезпечення електропостачання, буде відновлена подача води в центральній частині міста”, – йдеться в повідомленні “Інфоксводоканалу”.

У ДТЕК поінформували, що загорілося високовольтне обладнання на підстанції “Чумка”. В результаті, сталося аварійне відключення трансформаторних підстанцій “Чумка”, “Артилерійський” і половина станції “ПЗР”. Зараз електрики лагодять підстанції.

Таким чином, на даний момент немає світла і води в будинках на Сегедській вулиці, на Фонтанській дорозі, на Пироговській, проспекті Шевченка, Італійському бульварі.

Відомо, що пожежу повністю ліквідували о 18:30. Ніхто не постраждав.

Крім того, на даний момент відключені від електрики лінії КП “Одесміськелектротранс”, ж / д вокзалу, телерадіоцентру, Маслозоводу, Оліяжиркомбінату, канатного заводу, пологового будинку №1, обладміністрації.

 

“Новини Одеси” на YouTube також розмістили нарізки відео НП на підстанції “Чумка”.

Джерело.

Close