facebook

“Не подобається, несіть із дому”: у Мережі показали жахи в палатах хірургії лікарні Кривого Рогу (відео)

“Не подобається, несіть із дому”: у Мережі показали жахи в палатах хірургії лікарні Кривого Рогу (відео)

У лікарні “тисячка” пацієнти скаржаться на жахливі умови.

У Кривому Розі 2 міськлікарня, яку місцеві називають “тисячка”, знову опинилася в центрі уваги. Не встиг стихнути скандал з підлітком після ДТП, якого тут відмовилися приймати, як Мережу збурив черговий епізод – пацієнти хірургії показали умови перебування у палатах відділення.

Відео жахів криворізької лікарні виклали в соцмережі.

Пацієнти хірургії, які перебували у лікарні, акцентували увагу на матрацах, на яких їм доводится лежати. Вони у жахливому стані – повністю у плямах та дірках і місцями погнили від постійної вологи.

“Матраци смердючі. Намагалися висловити своє обурення лікарям – нам нахамили, нагрубили. Сказали, що якщо не подобається, щоб із дому приносили. Рукомийник – не побритися не помитися”, – прокоментував відео автор.

Криворіжці заходилися коментувати побачене:

  • Так, я лежала в цій хірургії, дуже неприємно було, коли побачила такі матраци. Та ще такі незручні ліжка, набрякало все тіло.
  • Такі відео потрібно показувати на кожній виборчій дільниці під час місцевих виборів, щоб люди бачили кого вони вибирають мером міста і яких депутатів обирають до міської ради. Може тоді хоч щось зміниться.
  • Жахливі умови в лікарні в кожному відділенні. Довелось після ДТП потрапити, шок подвійний: і від пережитого і від лікування. Нога на витягненні була, так не знали чим вантаж прив’язати, і в підсумку із шматочків зв’язали бинти, що вони в один прекрасний момент просто відірвалися. Добре нога на місці залишилася. Це одиничний епізод двох місячного пекла. Відділення політравм.
  • Це ви ще не бачили умови 3 міськлікарні, стаціонару. До медперсоналу претензій не було.
  • Жах, три роки тому мене туди теж непритомною привезли. Прокинулася, була накрита шторою і на такому жахливому матраці.

Джерело.

Close