facebook

9 пасажирів в багажнику: водій, який віз 16 чоловік і допустив перекидання авто, був п’яний

Компанія поверталася з відпочинку в сусіднє село.

Смертельна аварія на Київщині – водій не впорався з керуванням, машина перекинулася. На той момент в невеличкому легковику було 16 чоловік. Двоє з них загинули – дитина і дорослий.

Після аварії були доставлені в лікарню 11 осіб, п’ятьох відпустили, а от інші залишаються на лікуванні, стан декількох з них викликає занепокоєння у медиків.

«Стан людей, яке викликає занепокоєння. Це жінка, у неї черепно-мозкова травма, також дівчинка 14 років у неї також серйозна травма голови, їй проводять зараз додаткове обстеження », – розповідає директор КНП« Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування »Олександр Щур.

За оновленою інформацією поліції, в невеликій машині везли 16 чоловік. Відомо, що 9 з них були в багажнику, з них – 7 дітей. Компанія поверталася з відпочинку в сусіднє село.

«Вони відпочивали, святкували день народження. Виїхав на узбіччя, машину занесло, почало крутити. Діти були в задній частині авто, так званому багажнику. Чому батьками не дотримувалися заходи безпеки, з’ясовує слідство. На батьків складено адміністративний протокол », – повідомила прес-секретар поліції Київщини Прянишникова Ірина.

Вже зараз стало відомо, що водій 1988 року народження був п’яний.

Джерело.

Close