facebook

На Буковині потонула 4-річна дитина: тіло у ставку виявив дідусь хлопчика

Обставини цієї події встановлює слідчо-оперативна група.

13 липня до поліції звернувся житель села Нові Бросківці (Сторожинецький район Чернівецької області) та повідомив про те, що неподалік свого будинку у ставку знайшов тіло свого онука, який потонув.

Як повідомляє пресслужба поліції Чернівецької області, за фактом нещасного випадку слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Правоохоронці опитали заявника та з’ясували, що сьогодні ввечері житель села Нові Бросківці приїхав на тракторі додому і помітив свого 4-річного онука, який грався на подвір’ї. Коли буковинець припаркував свій транспортний засіб та прийшов до помешкання, хлопчика уже не було. Родичі одразу кинулися на пошуки малолітньої дитини. Протягом десяти хвилин дідусь знайшов та витяг тіло свого онука, який потонув у ставку неподалік будинку.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) з приміткою “Нещасний випадок” Кримінального кодексу України. Правоохоронці направили тіло для проведення судово-медичної експертизи.

Поліцейські звертаються до батьків з проханням пильніше стежити за своїми дітьми та не залишати їх без нагляду дорослих, особливо біля водойм, щоб не допустити трагічних наслідків.

Джерело.

Close