facebook

В Україну йдуть атмосферні фронти: як зміниться погода

В Україну йдуть атмосферні фронти: як зміниться погода

Погода в Україні 14 вересня зміни свій напрямок і вже не буде такою казковою і теплою. Країну перетинатимуть атмосферні фронти, які викличуть дощі на заході країни.

Такий прогноз озвучила на своїй Facebook-сторінці Наталка Діденко.

“Може збільшитися хмарність і трохи зволожитися повітря також на півночі, в центральних областях, може торкнутися Харківської. Але і сонця вистачає. Південь і Схід ще належатимуть сухій повітряній масі”, – повідомила експерт.

Температура повітря у вівторок буде потроху знижуватися. Це стосується північних і західних областей. На решті території будуть ще літня атмосфера.

“Температура повітря буде трохи нижче в північних і західних областях, адже вони завтра опиняться в тилу холодного фронту, вдень очікуються ще все ж комфортні від +18 до + 22 градусів. На решті території України побуде літня погода, від +20 до +25 градусів”, – повідомила синоптик.

Погода в Києві
У столиці 14 вересня буде досить комфортно і тепло, температура досягне +22 градусів.

“Хоча і столицю перетне атмосферний фронт, проте нічого істотного він не дасть, максимум-збільшення вологої хмарності. Наслідком проходження фронту буде невелике зниження температури повітря – максимально в Києві завтра близько +22 градусів”, – зазначила Діденко.

А ось на вихідних в Україну прийде похолодання. Температура повітря значно знизиться.

“Значно відчутніше похолодання припаде на найближчі вихідні, в суботу – неділю будемо трястися, особливо в приміщеннях, від +13 до +16 градусів”, – резюмувала Діденко.

Джерело.

Close