facebook

“Як мучить те що я не змогла тебе врятувати”: померла 4-річна Алінка, якій збирали кошти на лікування

“Як мучить те що я не змогла тебе врятувати”: померла 4-річна Алінка, якій збирали кошти на лікування.

Ангеликом стала 4-річна дівчинка Алінка Галій.

Дитина більшу половину свого життя провела в лікарнях, борячись з важкою недугою гострий лейкоз – важка форма раку крові.
Як повідомляє 0352.ua хоч діагноз медиків був не надто оптимістичний, проте після першого курсу хіміотерапії Алінці стало краще. В батьків дівчинки з’явилась надія, однак у грудні 2020 дитині знову стало погано. В дівчинки різко знизилася кількість тромбоцитів. І все почалося заново. Медики діагностували в малечі рецедив хвороби. Однак незважаючи на безжальний діагноз бпатьки, знайомі, родичі, та небайдужі не покладали зусьль у боротьбі з недугою. Мама не полишала донечку ні на мить. Останньою надією було лікування в Ізраїлі, на яке збирали гроші всією Україною. На превеликий жаль в ніч на 10 вересня дівчинка стала ангеликом.

Мати дівчинки повідомила на своїй фейсбук сторінці, про смерть дівчинки, опублікувавши зворушливе відео з донькою

Також, сьогодні 13 вересня мати дівчинки написала е один зворушливий до сліз допис, про свою тугу за донькою.

“Як важко без тебе моя квіточка. Сьогодні з хресною обложили тобі гарно могилку. Так хочеться тебе обійняти моя булочка. Та залишається лише жити так щоб потім потрапити до тебе. Як мучить мене те що я не змогла тебе врятувати моя квіточка. Я так тебе сильно люблю. Ніхто не будить мене зранку так як ти мій Аліньонок. Важко стало жити без тебе моє рідненьке дівчатко… Я так тебе сильно люблю“.

 

Джерело.

Close