facebook

Яхти та елітна нерухомість: ЗМІ опублікували розслідування про коханку 71-річного Лаврова

Сам очільник російського МЗС живе за рахунок відомого олігарха Олега Дерипаски.

Коханка міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова давно впливає на російську політику, тоді як сам міністр живе в борг.

Про це йдеться 19 вересня у сюжеті ТСН.19:30.

Очільник російського МЗС на публіці — пристойний сім’янин з 50 роками шлюбу за плечима. Неурядові розслідувачі рознюхали, що поряд з офіційною дружиною Сергій Лавров понад 20 років має стосунки з іншою жінкою, яку звати Світлана Полякова. Джерела російських журналістів в МЗС переконують — коханку у відомстві приймають в якості офіційної дружини.

Вона із доньками літає з Лавровим у закордонні відрядження і навіть допомагає власним друзям займати впливові посади в МЗС Росії.

Полякова володіє дорогими автомобілями і елітною нерухомістю в Москві, Підмосков’ї і Лондоні на суму $13,5 млн. Падчерка Лаврова, Поліна Полякова придбала елітну нерухомість в Лондоні за 4,4 млн фунтів, коли їй був 21 рік.

Збагачуючи коханку, сам Лавров фактично годується з руки олігарха Олега Дерипаски. Він всіма силами допомагає мільярдерові вирішувати його міжнародні проблеми, отримуючи за це щедру винагороду.

Раніше ТСН.ua зібрав інформацію про ймовірні романи та коханок Володимира Путіна.

Джерело.

Close