facebook

”Ах, як хочеться повернутися”: Лоліта розплакалася на сцені через Україну

Заборонена в Україні співачка Лоліта Мілявська, яка нещодавно підтримала свою колегу по сцені Таїсію Повалій, розридалася на сцені конкурсу “Нова хвиля” в Сочі під час репетиції концерту до 50-річчя Анжеліки Варум.

Справа в тому, що під час репетиції, відео якої з’явилося в мережі, Лоліта виконувала пісню Варум “Городок» і раптом розплакалася на приспіві. Варум, що стояла неподалік, спочатку поаплодувала колезі, а потім стала її заспокоювати. Пізніше Лоліта зізналася, що її реакція на пісню була пов’язана із забороною на в’їзд на Україну. Виконуючи цю пісню під час концерту, співачці вдалося стримати емоції.

У пісні “Городок” є такі рядки: “Ах, как хочется вернуться, ах, как хочется ворваться в городок, на нашу улицу в три дома, где все просто и знакомо на денек. Где без спроса входят в гости, Где нет зависти и злости — милый дом. Где рождение справляют и навеки провожают всем двором”.

Саме ці слова пісні викликали у Лоліти ностальгію за Україною, куди їй заборонений в’їзд після концертів в окупованому Криму. Як відомо, артистка народилася і виросла в Мукачево, Закарпатської області.

Close