facebook

Жінка залишила назавжди 5-річну доньку в циганському таборі: Як живе сьогодні 27-річна дівчина. Ф0Т0

Мама миловидної дівчинки Тетянки за національністю була українкою.

Цій жінці було складно виконувати свої материнські обов’язки, адже весь вільний час вона витрачала на вживання міцних напоїв і аморальну поведінку, а не на виховання своїх крихіток.

Всього у неї було п’ятеро дітей різного віку. Чому Марія вирішила позбавитись саме від п’ятирічної Танюши? Про це нічого невідомо!

Жінка просто привела дитину в циганський табір і залишила її циганкам. Свій вчинок вона виправдовувала тим, що у неї немає можливості прогодувати Таню. В ті часи багатьом сім’ям було складно утримувати своїх спадкоємців. Особливо, таким легковажним особам, як Марія.

Цигани були шоковані поведінкою такої «матері». Вони вперше зіткнулися з подібною ситуацією, але не відмовилися від дитини. Дівчинку прийняла в свою сім’ю циганка Лала.

Спочатку Танюша дуже плакала і сумувала за своїми рідними. Але поступово дитина звикла. Через рік дівчинка вже не згадувала про своє колишнє життя, а весело гралась з циганськими дітьми.

У таборі Танюша виросла і провела свою юність. Її все дуже любили і не звертали увагу на типово європейську зовнішність дівчини.

Зараз Тані 27 років. Вона не збирається залишати циганський табір, адже виросла в ньому. Циган вона вважає своєю справжньою родиною і дотримується їх традицій.

До своєї матері у Тані зараз немає ніяких почуттів. Вона не хоче бачити Марію. А ось знову зустріти братів і сестер дівчинці дуже б хотілося. Уже двадцять два роки дівчинка не бачила своїх рідних.

Ось так склалася доля української дівчини, яку рідна мати сама віддала циганам…

 

Джерело.

Close