facebook

Ми не забудемо тебе НІКОЛИ! Ти подарував найбільше багатство: золотих два сердечка. Я все витримаю! Я сильна

Чоловіка молоді люди тягнули по підлозі в магазині, обнишпорили його одяг, забрали деякі речі.

З’явилися нові подробиці загибелі в Чернігові 30-річного капітана поліції Артура Єрохіна, якого до смерті забила група підлітків після сварки в магазині.

У Мережі опублікували відео, на якому зафіксовано, що конфлікт почався в продуктовому магазині АТБ близько 23.30 1 жовтня (такий час стоїть на камері).

На відео видно, що чоловіка молоді люди тягнуть по підлозі, обнишпорили його одяг, можливо перевірили на наявність грошей і документів, дістали з брюк ремінь, зняли куртку чорного кольору, в руках одного з нападників при цьому була куртка яскраво-жовтого кольору.

Продавці мовчки на це дивляться, охорона не реагує, лише одна з покупців поцікавилася тим, що відбувається і пішла. З молодими людьми була дівчина, але потім швидко вийшла з магазину, вона писала повідомлення в паблік від імені Дарина, що поліцейські зробили зауваження її друзям.

Із загиблим поліцейським попрощаються 4 жовтня
Один з постраждалих помер на місці – 30-річний Єрохін Артур Андрійович, у нього залишилася дружина Вероніка і 2 дітей – син Святослав і дочка Кароліна.

Згідно з даними декларації Артура, він був старшим оперуповноваженим відділу по боротьбі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

“Ти подарував найбільше багатство… Цих прекрасних, золотих два сердечка. Я все витримаю!! Я сильна!!! Чесно!!!! Я обіцяю!!! Все заради них!!!! Ми не забудемо тебе НІКОЛИ!!! ти поруч будеш… я знаю… я вірю… ти будеш з небес нам допомагати. Наш ангел…. Справжні батьки в наш час-це все ж рідкість “, – написала на своїй сторінці в Facebook дружина Артура Єрохіна Вероніка.

Близько сім’ї повідомили, що 4 жовтня о 13.30 годині відбудеться прощання з Артуром Єрохіним в морзі Чернігова, похорони пройдуть о 14:30 годині в церкві біля цвинтаря Яцево.

Джерело.

Close