facebook

“Олі було 17”: попрощалися з дівчиною, яка трагічно загинула в ДТП (фото)

В понеділок, 18 жовтня відбулася жахлива дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула 17-річна дівчина Оля. ДТП трапилося у селі Косино, що на Закарпатті.

Як, зазначають у місцевій поліції 29-річний закарпатець, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, не впорався з керуванням і з‘їхав у кювет. 17-річна дівчина внаслідок отриманих травм загинула. Травми отримала ще одна 16-річна пасажирка. В автівці перебував ще один пасажир – 18-річний житель Косина. Останній та водій не травмувалися.

Загиблою виявилась 17-річна Ольга Тороні. Дівчина народилась в селі Пузняківці. Останнім часом проживала у Мукачеві разом із братом. Після закінчення навчання у школі Оля пішла працювати в один із місцевих закладів харчування.

Як розповіли знайомі загиблої дівчини місцевому виданню “PMG.ua”, дівчина завжди була життєрадісною та впевненою в собі дівчиною. Поховають Олю сьогодні, 20 жовтня о 13 год у рідному селі Пузняківці.

Рідні не можуть повірити у те, що трапилось. Вони вимагають детального розслідування ДТП та справедливого покарання для винуватця аварії. Відомо, що 29-річний водій перебував за кермом у стані наркотичного сп‘яніння.

Close