facebook

Під вікнами багатоповерхівки знайшли три тіла – матері і двох маленьких дітей

Сьогодні під вікнами багатоповерхівки знайшли три тіла – матері і двох маленьких дітей. Поліція розслідує цю трагедію і вже знайшла передсмертну записку жінки.

Суть її зводиться до того, що жінка давно вирішила звести рахунки з життям, але не могла тут залишити двох дітей, тому що народила їх. Жити в «важкому і похмурому світі» вони не зможуть, тому вона взяла їх з собою.

Розуміючи всю безвихідь ситуації, 33-річна Ольга заздалегідь попросила вибачення у рідних і чоловіка, але, на її думку, виховати дітей без неї у них не вийшло б. Та й якби вони дізналися про те, що зробила їх мати, то отримали б серйозну психологічну травму, яка залишила б відбиток на все подальше життя.

Всьому виною стала важка депресія. Раніше вже були проблеми, які вона намагалася вилікувати, але останнім часом їй стало важко – життя стало «ледачим», «похмурим» і «нецікавим». У фіналі послання вона попросила нікого не звинувачувати у своєму вчинку.

Нагадаємо, трагедія сталася вранці на Лівобережній вулиці в Москві. Поруч з тілом матері лежали діти: старшому чотири роки, а молодший народився лише місяць тому. На місці працюють співробітники Слідчого комітету. Додому вже приїхав батько, який від шоку навіть не міг вимовити власне ім’я.

ЗМІ повідомляють, що за кілька тижнів до смерті жінка стала скаржитися на самотність: чоловік багато працював, а у неї не було ні друзів, ні знайомих, до яких вона могла б звернутися.  Він же і повідомив, що сім’я виглядала благополучною.

 

Джерело.

Close