facebook

“Ми перегнули палицю”: пасажирка таксі, яка “ненавидить українську мову”, перепросила, коли побачила себе у Мережі

Йти до поліції щодо розпалювання ворожнечі таксист не збирається.

Столичний таксист висадив пасажирів, які спершу сказали, що ненавидять українську мову, а потім і від нього вимагали щоби розмовляв російською. Водій навіть запропонував повернути гроші за поїздку, але у відповідь почув уже погрози фізичної розправи.

Про те, чим усе закінчилось – 6 грудня йшлося в сюжеті ТСН.19:30.

Так, той виклик у водія Анатолія починався як і десятки інших. Хмільні пасажири почали його питати, як Анатолію вдається знайти клієнтів. Але ледь не одразу, після того, як автомобіль рушив – він зупинився. Усе через фразу пасажирки Ірини, яка сиділа позаду, про те, що вона “ненавидить українську мову”.

Анатолій розповідає: почав корректно просити залишити автомобіль. Натомість спершу отримав словесну суперечку від пасажира, який назвався Тарасом.

Потім, коли ладен був повернути списані гроші – чоловік почав лаятись, і повторювати те, що казала його супутниця.

Анатолію все ж вдалося стриматись від емоційної відповіді. Пізніше вже чоловік погодився вийти, а от його супутниця – ні. Пасажир навіть просив водія викликати поліцію – на неї.

Врешті за 15 хвилин суперечки поїхати таки вдалося. Водій каже: таксує вже 3-й рік і такий випадок трапився вперше, особливо здивувало, що пасажири й самі час від часу говорили українською.

Пізніше кадри інциденту з реєстратора Анатолій опублікував у Мережі, серед глядачів опинилися і герої відео – жінка зателефонувала водієві із вибаченнями.

“Я переглянула…Вибачте, ми реально перегнули палицю”, – сказала вона.

Своєю чергою Анатолій зазначає, що видалити відео, яке розійшлося Мережею вже неможливо, але й до поліції щодо розпалювання ворожнечі звертатися не збирається.

Нагадаємо:

У Києві вбили 26-річного чемпіона з джиу-джитсу Миколу Балабатька. За словами батька загиблого, на хлопця напав п’яний чоловік, якому нібито не сподобалось українська мова Миколи. Мешканець окупованого Луганська покликав хлопця на вулицю, щоб вирішити питання силою.

 

Джерело.

Close