facebook

Люди вистрибували з вікон: під Вінницею вночі горів готель (ФОТО)

Сьогодні вночі, 22 грудня, на Вінниччині трапилася пожежа в шестиповерховому готелі “Батерфляй”. В результаті пожежі загинула людина, а ще двоє постраждали – вони висрибнули з вікон палаючої будівлі.

Про подію інформує Telegram-канал ДСНС України.
Займання виникло на покрівлі відпочинкового комплексу, площа пожежі становила 800 квадратних метрів. На момент інциденту в закладі перебувало понад пів сотні людей, більшість із яких – діти.
За попередньою інформацією, троє людей під час пожежі вистрибнули з вікон будівлі. Від отриманих ушкоджень загинула дівчина. Ще двоє осіб – 19-річна дівчина й 43-річний чоловік, їх госпіталізували до лікарні.
Правоохоронці разом із рятувальниками евакуювали з палаючого готелю 56 постояльців, серед яких 53 неповнолітніх (2006-2016 років народження).Над гасінням працювали 44 рятувальники й 13 одиниць техніки. Вогнеборцям вдалося локалізувати займання о 05:09, і вже менш ніж через 20 хвилин пожежу ліквідували.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 ККУ (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), за що передбачено до 8 років позбавлення волі. Розслідування причин і обставин НП у готелі під Вінницею триває.

 

Джерело.

Close