facebook

“Тепер я точно українець”: Ектор Хіменес-Браво назавжди залишається в Україні заради своєї дитини та коханої

Телеведучий та кулінар Ектор Хіменес-Браво у зимовій відпустці вирішив відвідати сонячний Стамбул. З ким саме знаменитість поїхав у подорож.

Ектор Хіменес-Браво прославився на всю Україну завдяки проєкту “Мастер Шеф”. Провідний кулінар зі світовим ім’ям завдяки шоу став ще й професійним телеведучим та шоуменом – він вже безперервно протягом десяти років не сходить з вітчизняних телеканалів та навчає українських поварів-початківців. Наразі Ектор не збирається повертатися до рідної Колумбії чи Канади, де працював довгий час, а продовжить будувати кар’єру та особисте життя в Києві.

Про особисте життя іменитого повара відомо небагато, однак його прихильники та журналісти встигли його “посватати” з декількома жінками. Однією з них стала Ольга Мартиновська – переможниця одного із сезонів “Мастер Шефу”. Після проєкту вона дійсно зав’язала тісну дружбу з Ектором, яка триває вже декілька років. ЗМІ писали, що кулінарка навіть завагітніла від еквадорського наставника, однак ці чутки виявилися несправжніми.

Декілька років тому мережею та пресою прокотилися домисли щодо роману повара зі співачкою Наталею Могилевською – пару часто бачили разом. Тоді також писали, що артистка вагітна від Ектора, однак цього разу інформація знову не підтвердилася. Наталя й досі бездітна та розлучена, а Хіменес-Браво продовжує шукати обраницю.

Новий рік зірка “СТБ” зустрів не один – разом із мамою Ектор полетів до Туреччини, де провів вихідні у Стамбулі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Эктор Хименес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Чоловік зізнався, що він у захваті від місцевої кухні та людей, особливо він щасливий, адже йому вдалося провести цю подорож разом із найріднішою людиною – мамою.

 

 

 

Джерело.

Close