facebook

Люди не повірили своїм очам: посеред зими вдарила блискавка та було чути грім (ВІДЕО)

Гроза посеред зими здивувала українців. Погодна аномалія в січні – це справді дивовижне і надзвичайно рідкісне явище, яке наші предки колись вважали застереженням перед якимись негараздами.

Насправді, нічого містичного в цьому немає, але як запевняють синоптики, стати очевидцем такого явища в Україні можна не так вже й часто.

Як масово повідомляють у соцмережах львів’яни, вчора, 14 січня, близько 19:50 в місті під час сильної негоди вдарила блискавка, після неї було чутно гріи, а завершилася гроза крижаним дощем. Дехто встиг навіть зафіксувати все на відео.

В Тернополі вчора близько 19:15-19:20 в центрі міста погода також миттєво змінювалася. Звичайний рясний дощ раптово перейшов у крижаний і впродовж кількох хвилин засипав місто. Тернополяни, які в той момент були на вулиці, відчули на собі міць стихії: гострі шматочки льоду при сильному вітрі боляче впивались в шкіру. 2022 рік почався із погодних сюрпризів. Залишається сподіватися, що у майбутньому вони теж лише дивуватимуть, але не приноситимуть шкоди.

 

 

Джерело.

Close