facebook

17 000 гривень на місяць: роботодавці шукають охочих працювати без досвіду та дипломів

Зарплата до 17 000 гривень – такі суми пропонують охочим працювати без довсіду роботи і освіти роботодавці. Мова переважно йде про такі професії, як охоронець, різноробочий, покоївка, швачка, стікерувальник і вантажник. Варто зазначити, що заробітна плата на таких роботах варіюється від 6 500 до 15 000 гривень на місяць.

Як інформує “Obozrevatel”, Олена Кірільєвніна із компанії Jooble розповіла, що левова частка працівників на таких вакансіях постійно перебуває у пасивному пошуку роботи.

Тобто вони вже мають роботу, але готові її поміняти, якщо запропонують на 1000-1500 грн більше.

“Часто пошук роботи – це стрес для людини, неважливо, є у неї досвід чи ні. Особливо це стосується представників робочих спеціальностей, які часто змінюють роботу через фінансову складову.

Ми проводили безліч інтерв’ю з “синіми комірцями”, під час яких з’ясували, що 1000-1500 гривень – це суттєва сума, і люди готові часто міняти місце роботи, аби покращити своє фінансове становище.

Часто вони перебувають у пасивному пошуку роботи – навіть маючи роботу, шукачі реєструють свої профілі на сайтах з працевлаштування та чекають на більш цікаві пропозиції від роботодавців”, – каже експерт.

Зазначимо, розмір зарплати залежить від сфери, компетенції працівника та міста. Наприклад, середня зарплата в столиці може бути вдвічі вищою, ніж у невеликому населеному пункті.

Джерело.

Close