facebook

Лікар назвав головний «орган-мішень» при коронавірусі

Найголовніший орган-мішень – це легкі. Одним із ускладнень може бути коронавірусна пневмонія та віддалені наслідки, які пов’язані з коронавірусною пневмонією.

Оскільки Омікрон відноситься до коронавірусної інфекції, він може мати такі ж серйозні наслідки, як і інші штами, але ускладнення зустрічаються набагато рідше. Про це повідомила Наталія Кузенкова, доктор медичних наук.

Про це пише lenta.

«Тут є кілька органів-мішеней. Найважливішим органом-мішенню є легкі. Одним із ускладнень може бути коронавірусна пневмонія та довгострокові наслідки, що виникають при коронавірусній пневмонії», — сказав лікар.

Також до найпоширеніших ускладнень відносяться тромботичні порушення, що призводять до підвищеного тромбоутворення. Підвищена в’язкість крові призводить до надмірного утворення тромбів, що може призвести до інсультів та утворення тромбів у венах нижніх кінцівок.

“Люди, які щеплені, навіть якщо вони хворі, переносять це захворювання дуже легко”, – сказав лікар.

Нагадаємо, раніше Курсор писав про те, що в Ізраїлі кабінет міністрів проголосував за продовження “зеленої перепустки” на один тиждень. Міністр фінансів Авігдор Ліберман, який був затятим противником продовження «зеленої перепустки», проголосував за продовження, але пообіцяв, що відмовиться продовжити його «ще на одну секунду» після 6 лютого.

Раніше Курсор писав про те, що у Кнесеті обмежили повноваження уряду під час епідемії. Новий закон передбачає визначення понять «надзвичайного становища під час епідемії», а також «особливого стану в галузі охорони здоров’я». У Кнесеті ухвалили новий закон про обмеження повноважень уряду та самого парламенту в умовах епідемії.

Джерело.

Close