facebook

Підліток пішов з дому та відморозив ноги: їх ампутували

16-річний підліток з Одеської області пішов із дому у сильний мороз, отримав серйозне обмороження та залишився без ніг. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook повідомила одеситка Катерина Ножевнікова, яка збирала хлопцеві кошти на лікування.

Зазначається, що трагічний випадок із хлопцем стався у січні, а на початку поточного місяця підліток потрапив до медичного закладу із серйозним обмороженням. Першу ампутацію йому зробили 1 лютого, а другу – 4 лютого. Про хлопця мало відомо.

Одеситка повідомила, що підліток має маму, у якої психологічні проблеми, тому хлопець пішов з дому в сильний мороз і невідомо де провів кілька днів.

Небайдужі мешканці Одещини допомогли зібрати гроші підлітку на лікування. Після першої операції було придбано ліків на 11 тисяч гривень, а зараз волонтери планують закупити медичні препарати на 5 тисяч гривень.

До речі, одесити пожертвували 50 тисяч гривень і всі гроші будуть направлені на лікування підлітка. Можливо, що надалі доведеться збирати гроші йому на протези, які коштують недешево. Але про це, за потреби, повідомлять пізніше.

Джерело.

Close