facebook

Зниклу у 2019 році дівчинку знайшли живою у таємній кімнаті

Дівчинку, яка зникла безвісти у 2019 році, знайшли живою у таємній кімнаті під сходами, повідомляє поліція американського штату Нью-Йорк.

Пейслі Шултіс, якій зараз шість років, виявили в будинку в місті Соджертіс після обшуку.

За словами поліції, з її здоров’ям все гаразд, зараз вона возз’єдналася зі своїм законним опікуном і старшою сестрою.

Її батьків, які не мають прав на опікунство, звинуватили у втручанні в опіку та у створенні загрози для дитиніи.

Згідно з заявою поліції, Пейслі зникла безвісти у штаті Нью-Йорк у липні 2019 року, коли їй було чотири роки.

На той час влада вважала, що її викрали біологічні батьки, 33-річна Кімберлі Купер та 32-річний Кірк Шултіс-молодший.

В Австралії старий собака знайшов зниклу дівчину і зігрівав її всю ніч
5-річного хлопчика, якого батьки загубили в пустелі, знайшли живим
Мадлен Макканн шукають вже 12 років. Netflix зняв про це серіал
Поліції повідомили, що Пейслі тримають у таємному місці у місті Соджертіс. Поліцейські отримали ордер на обшук будинку, який раніше вже обшукували у цій справі.

За словами поліції, 57-річний Кірк Шултіс-старший, якому належить будинок і який є дідусем дівчинки, був у приміщенні під час обшуку. Він стверджував, що йому нічого не відомо про місцеперебування дівчинки.

Але після понад години пошуків один із детективів помітив, що сходи, які ведуть у підвал будинку, влаштовані дивним чином.

Після видалення кількох дощок поліція виявила, що Пейслі та пані Купер ховаються в тому, що поліція назвала “маленьким, холодним і вологим” простором.

Дівчинку оглянули парамедики, які визначили, що вона почувається добре. .

Біологічні батьки Пейслі втратили опіку над нею та її старшою сестрою до її зникнення, і поліція вважає, що це було мотивом викрадення.

“Ми вважаємо… хтось повідомив батькам, що старшу дитину на той час забрали законний опікун та чиновники округу, і це змусило батьків взяти Пейслі та втекти”, – заявив онлайн-каналу WNYT начальник поліції Соджертіса Джозеф Сінагра.

Пані Купер, Кірка Шултіса-молодшого та Кірка Шултіс-старшого арештували та звинуватили у зникненні Пейслі. Батька та сина звільнили на час до судового засідання, а мати дівчинки лишили у в’язниці. Всім трьом заборонили наближатися до обох дітей.

У заяві поліції йдеться, що розслідування триває, очікуються нові арешти.

В цій історії для ЗМІ досі залишається невідомою причина, через яку чиновники позбавили біологічних батьків права опіки над власними дітьми, зазначає видання New York Post.

За даними Національного центру зниклих безвісти дітей, більшість дітей, які зникли безвісти у США, знаходять через відносно короткий проміжок часу.

Але додається, що у випадках викрадення з боку членів родини діти пропадають найдовше, у середньому на понад 10 місяців.

 

Джерело.

Close