facebook

Мамин синочок: найслабші чоловіки по знаку Зодіаку

Кожен знак Зодіаку має як сильні, так і слабкі сторони. Однак, якщо говорити про чоловічу частину населення планети, то деякі знаки Зодіаку відрізняються більшою кількістю слабкостей, ніж інші. Чесно кажучи, це дуже сумно, адже ми хочемо бачити в чоловікові сталь і опору. У цих чоловіків доведеться пошукати «міцний горішок».

Є жінки-матусі, у яких схильність до того, щоб шукати і знаходити «синочків» замість міцного чоловічого плеча, за яким можна сховатися від будь-яких життєвих негараздів. Ці чоловіки можуть бути досить непоганими друзями, прекрасними співрозмовниками, навіть темпераментними коханцями, але ніякими здобувачами і захисниками.

Астрологи зазначають, що існує 4 знака Зодіаку, які часто можуть не виправдовувати жіночих очікувань. Але пам’ятайте, все індивідуально і не варто у всьому покладатися на гороскоп, тому що в світі існує ще багато причин, що впливають на характер і особливості кожної людини. Отже!

ТЕЛЕЦЬ
Найголовніша проблема, з якою ви зіткнетеся, спілкуючись з Тельцями – їх невміння відмовляти самим собі. Дуже часто навіть найбільш розсудливі представники цього знака не можуть встояти перед спокусами у вигляді улюбленої їжі, одягу, техніки. І навіть якщо ваше фінансове становище занадто хитке і нестійке, це не завадить багатьом чоловікам-Тельцям сходити на вечерю в улюблений італійський ресторан або придбати новенький костюмчик, що з’явився на вітрині брендового магазину.

Такий чоловік – абсолютний споживач, він буде дуже вдячний вам за те, що ви готові відмовляти собі в чомусь, бачачи реальну фінансову ситуацію. Але їх логіка така: раз ви економите, значить життєво необхідні ресурси є, а значить, можна на вечерю дозволити собі коханому щось вишукане і дороге.

Що найгірше, майже всі чоловіки-Тельці дуже жадібні. Вони ніколи цього не визнають, але є речі, як теореми, що не потребують доводів. Просто час від часу ви почнете помічати, що перед святами, на які прийнято щось дарувати, ваш суджений буде кудись безслідно зникати. Зате якщо подарунок ви отримали, простою вдячністю не обійдеться. Телець ще довго буде вам нагадувати, на що він пішов заради вас.

РИБИ
Чоловіки-Риби – одне з найбільших розчарувань, яке може статися абсолютно з будь-якою жінкою. Брутальний на вигляд, але абсолютно не пристосований до важливих рішень. Коли спочатку вам доведеться приймати за нього важливі рішення, ви навіть не задумаєтеся про те, що це – ще квіточки.

Такі партнери не відрізняються особливою витривалістю. Про деяких представників цього знака навіть говорять, що він «ні риба, ні м’ясо». Саме серед чоловіків цього знака можна знайти найбільше слабких чоловіків.

Народжені ранньою весною, чоловіки-Риби дуже хворобливі. Їх імунітет завжди трохи ослаблений на тлі інших чоловіків, що найгірше – їм це подобається. А чому б і ні? Вони звикли, що з раннього дитинства любляча матуся бігала за ними, витираючи застуджений носик, а тепер з’явилися ви, – краса!

Слабкі чоловіки Риби цим користуються, іноді навмисне симулюючи те, що їм дуже погано. Хоча, за великим рахунком, їх больовий поріг набагато вищий, ніж у всіх інших знаків.

ДІВА
Погодьтеся, на чоловіків, народжених під знаком Діва, не можна дивитися однозначно. Все тому, що Діва – дуже і дуже жіночний знак. Так воно і є за великим рахунком. Хоча багато чоловіків-Дів зовсім не відрізняються жіночністю і слабохарактерністю, все ж, їх також не можна віднести до виключно сильних знаків Зодіаку.

Вони занадто знервовані, незадоволені і неуважні. Чоловіки-Діви часто шукають, до чого б причепитися і що б покритикувати, що зовсім не робить їх привабливими і сильними в очах протилежної статі. Вони вважають себе ідеалістами, хоча, насправді, скиглії і меланхоліки.

Не чекайте від них сміливості і авантюризму, спонтанні вчинки їм не властиві. Вони довго-нудно будуть м’ятися, розмірковуючи, бути чи не бути… Вони занадто обережні та розважливі, а будь-яка невідомість їх лякає або приносить дискомфорт. Такі чоловіки побоюються ризикувати, цураються будь-яких експериментів і не люблять імпровізувати у своєму житті. Хоча, якщо подивитися на це з іншого боку медалі, то можна побачити свої плюси.

ТЕРЕЗИ
Чоловіки-Терези – це, в основному, скиглії, невпевнені в собі ревнивці і злопам’ятні ханжі. Не можна сказати, що вам пощастить, якщо ви виберете собі в супутники такого чоловіка. Він винесе вам весь мозок і душу. Чоловіки цього знака часто бувають дуже слабкими характером.

Вони мають жіночі хобі, люблять, як і дами, милуватися собою і ходити по магазинам, а також не люблять брати на себе відповідальність.

Вони можуть бути ніжними і романтичними, але часто відчувають серйозний дискомфорт при прийнятті важливих рішень. Це не дає їм достатньо сили, а вже про мужність і подібні якості взагалі не говорять.

Чого точно вам не пробачать чоловіки-Терези, так це успіху і важливості. Будь-яка ваша перемога здатна зародити в них мільйони комплексів і прихованих образ, від чого вони почнуть мститися.

У кращому випадку, чоловік почне діяти, щоб бути на рівні і відповідати. Але в гіршому – з’їсть ваші нерви, на довго прищепивши вам ненависть до чоловічої статі.

Джерело.

Close