facebook

Життя президента у небезпеці! Баканов виступив з терміновою заявою. “Проводять оперативні заходи”

Про це в коментарі журналістам розповів голова СБУ Іван Баканов.

Зокрема, журналісти вирішили поцікавитися у керівника спецслужби, що йому відомо про “путч Порошенка”.

“Чи є у мене інформація про “путч Порошенка”? У структурі СБУ є цілий департамент, який займається цими питаннями. На жаль, є деструктивні елементи, які не позитивно налаштовані. Але ми, звичайно, проводимо різні оперативні заходи”, – зізнався він у кулуарах Ялтинської конференції YES.

На запитання співрозмовників про те, що значить “не позитивно налаштовані” і що це за “деструктивні елементи” глава СБУ Іван Баканов відмовився відповідати, посилаючись на таємницю слідства.

“Прошу вибачення, не можу розповідати. Навіть коли людина йде на допит, то відповідно до Конституції має право не давати ніяких свідчень щодо себе, а про процесуальні дії взагалі не можна говорити. Якщо взяти наших партнерів з ФБР, ЦРУ, Мі5 – їм взагалі заборонено спілкуватися з журналістами. Тому я відповів максимально об’ємно і конкретно”, – пояснив він нюанси.

Більш того, глава силового відомства Іван Баканов прокоментував слова президента Володимира Зеленського у фільмі про 100 днів його президентства про те, що за цей час було кілька загроз його життю, “коли було зовсім небезпечно”.

Джерело.

Close