facebook

“Дантесиків не чекайте”: Надя Дорофеєва та Дантес розлучилися – офіційно: “Ніколи не буде правильного часу. І не кажіть нам – ні! (фото)

“Дантесиків і Додошат не чекайте”: Надя Дорофеєва та Дантес розлучилися – офіційно: “Ніколи не буде правильного часу. І не кажіть нам – нііі! Це наше життя!

 

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучаються. І це офіційно…

Одна з найкрасивіших і гармонійних пар українського шоубізнесу Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про розлучення через 11 років стосунків, понад шість із яких зірки були у шлюбі.
Про своє рішення Надя та Вова повідомили в Instagram.

Так, на своїх сторінках вони опублікували однаковий пост, в якому повідомили, що розлучаються.

“Ніколи не буде правильного часу. Ця історія почалася 5 серпня 2011 року в поїзді. Дві юні людини, у яких все ще попереду, зустрілися і полюбили одне одного з першої секунди. До початку лютого 2022 року вони дуже багато досягли. Стали найкрасивішою парою шоубізнес, їхні стосунки стали прикладом для багатьох. Ця пара стала найріднішими людьми один одному і це найближчі друзі. Такими вони і залишаються.

Єдине… Вони просто тепер не разом. Багато хто скаже: “Нііі! Ми не хочемо цього!” На що ми відповімо: “Ну чого ви повісили ніс? Ми ж не ваші іграшки. Ми не зникаємо з життя одне одного”, – написали Надя та Вова.

Також пара додала:

“Ми дуже любимо один одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тими, ким є, підставляючи плече допомоги в найважчі моменти. Ми – молоді, талановиті, красиві та вільні. Кожен у своїй свободі. Ніколи не буде відповідного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Можливо, це якось відверне вас і розбавить стрічку новин. PS. Дантесиків і Додошат не чекайте”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Джерело.

Close