facebook

Диктатор без сумніву хворий: у ЗМІ обговорюють нові діагнози пХутіна

Диктатор без сумніву хворий: у ЗМІ обговорюють нові діагнози пХутіна

У тому, що кремлівський диктатор не здоровий, сумнівів давно немає.

Ми вже розбиралися в діагнозах пХутіна, які в різні часи активно обговорювалися на просторах інтернету. Нині ж у пресі обговорюють ще кілька версій хвороб президента РФ.
Психічна нестабільність

Японська компанія Risk Measurement Technologies порівняла голос пХутіна 2020 року з нещодавнім і каже, що президент виявляє ознаки стресу, оскільки його війна продовжує зазнавати невдачі.

Мовні аналітики припустили, що Володимир пХутін відчуває високий рівень стресу і психічну нестабільність, що взагалі зовсім не дивно. Багато заяв, які з’являються у ЗМІ, свідчать про те, що кремлівського лідера не інформують правдиво про реальні справи на війні.

Японські ЗМІ заявляють, що програма може визначити психічний стан людини щодо зміни її голосових зв’язок, що впливає на манеру мови. І початковий оптимізм російського лідера щодо конфлікту змінився на сильний стрес, свідчить аудіо.

Компанії Nikkei та Risk Measurement Technologies, що базуються в Йокогамі, вивчили 1 годину 19 хвилин голосових зразків пХутіна в період від 1 лютого до 18 березня 2022 року. Аналіз аудіозапису показує, що рівень його стресу був підвищений, починаючи з днів до вторгнення в Україну 24 лютого і різко зріс на початку березня, коли Москва відреагувала на посилення санкцій навколо країни.

Найгірша хвороба щитовидної залози.
Те, що у пХутіна не все гаразд із психікою відомо давно. Однак з’явилися і нові повідомлення про те, що він страждав або досі страждає від найгіршої хвороби щитовидної залози.

Видання Mirror пише, що на побігеньках у кремлівського лідера постійно перебуває хірург із Московської центральної клінічної лікарні Євген Селіванов. Подейкують, він літав до президента Росії у чорноморський курорт Сочі близько 35 разів 2017 року. А 2020 року пХутін публічно виявляв інтерес до проблеми щитовидної залози під час зустрічі з керівником Національного медичного дослідницького центру ендокринології Іваном Дідовим, який є начальником старшої доньки пХутіна Марії Воронцової.

Дідов розповів президентові про високу поширеність хвороби щитовидної залози та розповів про новий гормональний препарат “Тирогін”, який потрібен після операцій. Президента тоді дуже цікавило, чи справді відновлення після лікування хвороби щитовидної залози можливе у 95-98%, і на своє запитання він отримав ствердну відповідь.

У медичних колах справді говорять про проблеми зі здоров’ям президента пХутіна. Мабуть, з цієї причини він ізолюється від людей, сидить на зустрічах з колегами за 20-метровими столами, а під час пандемії COVID-19 кілька місяців перебував у повній ізоляції. І зараз теж ховається у бункері.

Джерело.

Close