facebook

Війна вкрала мій всесвіт, – донька вбитої жінки з червоним манікюром

У Бучі російські військові розстріляли місцеву мешканку Ірину просто посеред вулиці. Фото її руки з червоним манікюром облетіло весь світ.


Жінку розстріляли, коли вона поверталася додому
Донька Ірини написала на своїй сторінці в інстаграмі допис до про маму. Вона наголосила, що досі не може отямитися від того, що сталося.

Сьогодні рівно місяця з того дня, як мама більше не напише мені: “Як справи у маминої мишки?”. А після того, як я не відповідатиму понад хвилину, подзвонить й запитає, чи мене ніхто не образив. “Хто мене може образити, всі ж тебе знають”, – відповіла б я,
– розповіла донька загиблої.

Дівчина наголосила, що матір голіруч боролися б з тим, хто її образив.

Ірину вбили, коли вона поверталася додому. Їхати залишалося лише 15 хвилин, однак російський окупант вистрелив у жінку просто посеред дороги.

“Хтось думає, що там лежить акторка, а для мене це жива картинка, яка знову і знову постає в мене голові. Війна прийшла не тільки в мою країну. Вона прийшла у мій дім і забрала, ні, точніше вкрала, мій всесвіт”, – написала дівчина.

Вона наголосила, що досі не може забрати тіло матері, бо спершу мають провести експертизу, аби весь світ повірив у те, що Ірину вбили російські військові. Донька вбитої зазначила, що якби світ відчув її біль, то ніхто б вже не сказав: “Можем повторить”.

Ірину вбили рашисти

рину вбили рашисти / Фото доньки жертви

 

 

 

Джерело.

Close