facebook

Застрелили в полоні та викинули тіло на вулицю: З’ясувалися деталі розправи окупантів над литовським режисером у Маріуполі

Стало відомо, як саме загинув литовський режисер Мантас Кведаравічюс у Маріуполі. Чоловіка російські окупанти взяли в полон, а потім розстріляли, передають Патріоти України.

Дружина закатованого і вбитого литовця, ризикуючи власним життям, вивезла тіло чоловіка із заблокованого рашистами міста. Про цей злочин Росії, а також про страшну смерть українського журналіста та письменника Євгена Баля під Маріуполем розповіла Уповноважена з прав людини Людмила Денісова.

“З’явилася нова інформація про обставини загибелі литовського режисера Мантаса Кведаравічюса у Маріуполі. Він потрапив у полон до рашистів, які згодом його розстріляли. Тіло режисера окупанти викинули на вулицю. Його дружина, ризикуючи життям, вивезла тіло з блокованого міста та привезла до Литви”, – повідомила Денісова.

Омбудсмен зазначила: про те, як саме загинув литовський журналіст, Україна знала раніше. Однак ця інформація не розголошувалася, поки відважна вдова вбитого литовського режисера не опинилася в безпеці на батьківщині.

 

Джерело.

Close