facebook

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон пообіцяв постачання Україні обладнання, технологій, ноухау та розвідданих

Про це політик повідомив під час спільного з українським президентом Володимиром Зеленським брифінгу, який відбувся 9 квітня.

“Тепер підходимо до центрального питання, пане президенте. Я думаю, ми розвиваємося, ми формуємо бачення нашого майбутнього. Геракліт сказав, що війна – це батько змін. Але війна, дійсно, визначає бачення майбутнього, бачення майбутнього України разом із партнерами і з друзями.

Ми – Велика Британія та інші партнери – будемо постачати обладнання, технології, ноухау, розвідувальну інформацію, аби Україна ніколи не постала перед страхоліттями вторгнення, щоб Україна ніколи не постала перед шантажем чи загрозою у будь-який спосіб”, – наголосив він.
“Протягом останніх кількох години я побачив чимало вашої країни, це дійсно чудова країна. Втім, я побачив трагічні наслідки війни. Війну, яку не можна виправдати. Це війна, яка не має необхідності. Навіть протягом кількох годин перебування в Києві, після спілкування з Вами та Вашими колегами я не маю жодного сумніву, що незалежна та суверенна Україна постане за результатами цієї війни.

Тож дякую за мужність народу України. Слава Україні!”, – резюмував прем’єр Великої Британії.

 

Close