facebook

Максим Галкін вкотре підтримав Україну: “Я багато років розмовляв з дітками на ТБ, та такого з дитячих вуст ще не чув!”

Максим Галкін вкотре підтримав Україну: “Я багато років розмовляв з дітками на ТБ, та такого з дитячих вуст ще не чув!”

Відомий шоумен Максим Галкін, який одним із перших російських артистів висловився проти війни в Україні, поділився щемливою розповіддю дівчинки з Маріуполя.

На сторінці в Instagram чоловік Алли Пугачової опублікував відео, у якому Кіра Чебенко розповідає, як втікала з мамою з окупованого ворогом міста. У ролику Кіра ділиться, як все відбувалося.
Так, спершу сім’я тривалий час жила у підвалі. У будинок влучили і їх засипало. Втім, родині вдалося вибратися.

“Ми виходили з Маріуполя. У нас порвався пакет, ми хотіли його поміняти і я знайшла розетку на землі біля будинку. Мама за мною не вслідкувала і я випадково на неї наступила. А потім бубухнуло. Потім, коли був цей звук, я присіла біля сумки. Мама мене взяла на руки і біля кущика посадила”, – поділилася дівчинка.

Галкін прокоментував це відео у дописі. Артист поділився, що він багато років розмовляє з дітьми на ТБ та чув багато чудових дитячих історій. Втім, він зазначив, що діти не повинні переживати такі важкі ситуації.

“Діти не повинні розповідати такі історії зі свого маленького життя. Ця українська дівчинка точно не мала наміру ні на кого нападати…” – зазначив Максим.

У коментарях шанувальники подякували шоумену за те, що він не мовчить про ситуацію в Україні та залишається “чесною людиною”.

Щиро дякуємо таким людям за підтримку!

Все буде Україна!

Джерело.

Close