facebook

Літр української крові не може дорівнювати літру російської нафти: Захід має ввести повне ембарго

Гордість Чорноморського флоту РФ ракетний крейсер “Москва” був декласований та став новим типом російського підводного флоту. Велика кількість крилатих ракет і різних систем новітньої зброї зараз оберігають дно Чорного моря.

Україна бореться проти озброєного до зубів російського агресора набагато скромнішою зброєю. І після 50 днів від початку війни украінська армія продовжує знищувати російських солдат, яких уже 20 тисяч пішло у вічність, та тисячі одиниць військової техніки РФ.

Це тільки свідчить, якою важкою боротьбою украінських військових таких результатів було досягнуто. Україна потребує сучасне важке озброєння. Тільки тоді краіна буде в змозі не лише боронити, але і звільняти тимчасово окуповані російською армією українські території. Без важкої зброї дуже важко, майже неможливо пробити коридор до Маріуполя, де наші бійці і до сьогодні тримають героїчну оборону, але зараз просто почали гинути за відсутності боєприпасів. Вашингтон і Брюссель мають реагувати ще оперативніше і рішучіше.

Нагромаджена поблизу Донбасу російська військова армада готова знову піти у кривавий наступ на українців. Ми з усіх сил тримаємо цивілізаційну лінію оборони вільної Європи від “русского міра”, точніше російського мороку, що бажає знищити усе людське на території України та піти далі у свій смертоносний напад на європейців та цінності західної цивілізації, які безбожницька Москва вважає гнилими і навіть недостойними для існування.

Україна тримає оборону і не впаде. Але кожен день ми втрачаємо найцінніше -життя наших людей разом з величезними матеріальними втратами. Цього року Україна втратить третину свого ВВП через геноцидні російські бомбардування. Втрати вже на рівні трильйона доларів, при тому, що існуючі санкціі скоротять російський ВВП на 11%. У цій геноцидній війні Україна втрачає втричі більше матеріально ніж Москва.

Ембарго на російські постачання вугілля почне діяти тільки із серпня ц.р. Що стосується заборони на купівлю російської нафти, то це зараз усе блокують Будапешт та Берлін. Вони усім пояснюють, що начебто занадто залежні від російської нафти, тому будуть терпіти значних фінансових збитків. Але Україна вже втратила трильйон доларів і десятки тисяч людських життів. Не зрозуміло як Віктор Орбан планував угорську економіку, коли кожен її крок залежний від Москви. Таке ж питання і до Німеччини. Схоже на те, що Ангела Меркель створила усі умови для повної залежності німецької економіки від російської нафти та газу.

Тоді де виконання європейської директиви про заборону залежності краін-членів ЄС від одного джерела постачання енергоносіїв? Німеччина у 2014 р. дуже слабко реагувала на намагання Росії анексувати український Крим та окупувати частину Донбасу. Не відповідна ситуаціі була і реакція НАТО та ЄС на розпочату Росією наприкінці лютого 2014 р. війну проти України. Така політика мала абсолютно катастрофічні наслідки до сьогодні. Москва, отримавши слабкі санкції, вирішила, що їй дали зелене світло для наступної агресії. Схоже, що тоді було багато західних політиків, які б не дуже переймалися, якби Москва захопила Київ. Це для них було б своєрідною мовчазною угодою з Кремлем, що це ви забираєте собі, але нас більше не чіпайте та залиште у спокої.

Але Україна дала рішучу відсіч агресору. Президент Володимир Зеленський не прийняв порад деяких західних лідерів залишити країну, яка була оповита вогнем Zла і боролася за виживання. Російський напад, як зараз стало відомим, не був для багатьох несподіванкою. Але 50 днів боротьби українського народу свідчить, що нарешті колективний Захід повинен зрозуміти, що літр української крові не може дорівнювати літру російської нафти. Прийміть же нарешті це вирішальне рішення щодо введення ембарго на російські енергоносії і матимете перспективу зекономити трильйон доларів, які втратила Україна від цієї несправедливої політики. Ніяк не може літр української крові дорівнювати літру російської нафти навіть по курсу європейських бірж західних цінностей.

Джерело.

Close