facebook

Повалій співає в Кремлі поруч з Басковим, Михайловим, словом, з тими, хто “топить” за так звану “спецоперацію” (відео)

У такий важкий для України час, Повалій співає в Кремлі поруч з Басковим, Михайловим, словом, з тими, хто “топить” за так звану “спецоперацію”.

Українська співачка Таїсія Повалій зрадила Батьківщину ще 2014 року, коли не розпрощалася з концертами в Росії. У суботу, 16 квітня, 57-річна гастролерка оскандалилася ще більше – виступила в Кремлі з Михайловим і Басковим.

Таїсія Повалій, яка досі залишається народною артисткою України, усі 54 дні ницо мовчить про війну в рідній країні. Замість того, щоб висловитися, вона співає в Кремлі з тими, хто “топить” за так звану “спецоперацію” – Стасом Михайловим, Миколою Басковим, Олександром Розенбаумом, Любов’ю Успенською та іншими.

У суботу, 16 квітня, у Кремлівському палаці влаштували церемонію вручення премії “Шансон року 2022”. На ній засвітилась українка – Таїсія Повалій. У дуеті зі Стасом Михайловим вона виконала пісню “Что с тобой? Как же я?”, за яку ще й отримала російську статуетку.

“Дякую велике. Дякую “Радіо шансон” за цю нагороду. У мене їх уже багато, сподіваюсь, ще будуть”, – виголосила гастролерка зі сцени.

Цікаво, що перед Повалій і Михайловим на сцену виходили золотий голос Росії Микола Басков, який з усіх сил хвалить “головаря” за “миротворчу операцію” та королева шансону Любов Успенська, котра теж не приховує свою любов до очільника їх країни. Удвох вони співали “Большая любовь”.

Джерело.

Close