facebook

Журналісти розсекретили нову дівчину 82-річного Аль Пачіно: їй 28, зустрічалася вже не з одним мільярдером (фото)

Журналісти розсекретили нову дівчину 82-річного Аль Пачіно: їй 28, зустрічалася вже не з одним мільярдером.

Легендарний голлівудський актор Аль Пачіно, якому 25 квітня виповниться 82 роки, закрутив роман із 28-річною світською левицею Нур Альфаллах. Італійсько-американський мачо – не перший обранець похилого віку, з яким зустрічається молода дівчина. До цього вона мала стосунки із 78-річним музикантом Міком Джаггером і 60-річним мільярдером-філантропом Ніколасом Берггрюєном. Проте рекорд побив 91-річний кіноактор Клінт Іствуд, з яким американку неодноразово помічали в Лос-Анджелесі.

Про роман Пачіно та молодшу за нього на 53 роки Альфаллах повідомило видання Page Six. За словами інсайдерів, у пари почалися романтичні взаємини під час пандемії.
Якщо вірити джерелу, то Нур Альфаллах із доволі забезпеченої родини, а її батько на кілька років молодший за нового обранця дочки. Очевидно, главу сімейства це не дуже бентежить, оскільки він схвалював роман дівчини з Клінтом Іствудом, який був його близьким приятелем.

“Пачіно і Нур почали зустрічатися під час пандемії. В основному вона зустрічається з дуже багатими літніми чоловіками… Вона була з Аль деякий час, і вони дуже добре ладнають. Різниця у віці не здається проблемою, хоча він старший за її батька”, – прокоментував інсайдер

Папараці вперше звернули увагу на пару під час мистецької виставки Джуліана Шнабеля. А пізніше спільні знімки із заходу розмістив на своїй Instagram-сторінці колега Аль Пачіно, знаменитий актор Джейсон Момоа.

28-річна брюнетка, як можна зрозуміти з її профілю в соцмережах, багато подорожує та любить собак.

 

 

Джерело.

Close