facebook

В Одесі до берега почало прибивати кашкети окупантів із затопленого крейсера “Москва”. Фото

В Одесі до берега Чорного моря прибився кашкет потопленого моряка з екіпажу російського ракетного крейсера “Москва”. У мережі показали відповідне фото.

Кадр з’явився в Telegram-каналі Збройних сил України у середу, 20 квітня. На ньому видно кашкет російського моряка на камені біля берега.

“До берега в Одесі прибилися перші кашкети потоплених рашистів з крейсера “Москва”, – йдеться в повідомленні.

Раніше спікер Морської охорони Держприкордонслужби Наталія Гуменюк повідомила, що ворог не зумів евакуювати екіпаж свого корабля “Москва”. У цьому йому завадила сама природа – шторм на морі не дав ні погасити пожежу на борту, ні провести евакуацію.

За її словами, влучення української ракет в російський крейсер призвело до детонації боєкомплекту, після чого “розпочалася боротьба за живучість”.

Водночас матір матроса-строковика з членів екіпажу затонулого флагмана Чорноморського флоту, з якого випускали ракети по українським містам, розповіла, що в момент аварії на борту було 510 членів екіпажу. Коли одна з крилатих ракет “Нептун” прилетіла на палубу, одразу загинуло 40 людей, у багатьох було відірвано кінцівки.

Син зв’язався з нею 14 квітня, коли на крейсері вже добу палала пожежа, він плакав і все, що їй розповідав, ніяк не відповідало офіційним даним Міноборони.

Зазначимо, що флагман Чорноморського флоту РФ, крейсер “Москва” пішов на дно. Цю інформацію офіційно підтвердило командування Росії. В Україні повідомили, що наші військовослужбовці завдали ударів ракетами “Нептун”.

Москва продовжує приховувати справжні дані про причини потоплення крейсера. Тільки міжнародні експерти та фотографії зі супутникових систем зйомки дозволяють світові дізнатися правду.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у мережі з’явилися кадри, які спростовують заяви російської пропаганди про те, що крейсер “Москва” нібито отримав ушкодження корпусу внаслідок вибуху боєприпасу та затонув під час буксирування у шторм. Изображення значною мірою підтверджують, що результатом загибелі судна стала ракетна атака.

Джерело.

Close