facebook

“Врятуйте Героїв!” Медик показав шоkyючi кадри з “Азовсталі” та закликав світ звільнити заручників РФ

Військовий медик полку “Азов” показав шокуючі фото з Маріуполя. Там лікарі змушені оперувати захисників цілодобово у жахливих умовах і практично без медикаментів та перев’язочних матеріалів.

Поранені відчувають страшенні страждання, світ має їх врятувати. Фото 18+ медик виклав на своїй сторінці в Instagram (аби побачити фото, доскрольте новину до кінця. Застерігаємо: світлини містять зображення хірургічних операцій і не рекомендовані для перегляду вагітним, неповнолітнім та вразливим людям).

“Ми у критичному становищі під постійними обстрілами та бомбардуваннями, хлопці голодують та багато поранених… Лікарі оперують день і ніч в приміщеннях, в яких неможливо нормально навіть жити, не кажучи про хірургію. Інфузійні розчини вже майже майже закінчились. Матеріал для перев’язок – випрані простирадла. Рани починають гнити”, – написав медик.

Він закликав світ зробити усе, аби врятувати захисників, які продемонстрували немислимі мужність та відвагу.

“Часу вже немає і тому наша надія лише на гарантовані зелені коридори ало виїзд то третьої країни. Просимо президента звернутися з заявою до лідерів світу, а лідерів стати гарантами безпечного виходу військових та цивільних з міста! Врятуйте героїв, які рятують всю Україну!” – просить медик.

У оточенні на "Азовсталі" - сотні поранених військових

Поранені зазнають нелюдських страждань

Операції доводиться проводити у жахливих умовах

Лікарі роблять усе, аби рятувати захисників

Про те, як ведеться пораненим захисникам у заблокованому Маріуполі, розповідає й захисниця України Валерія Карпиленко.

“Що таке військовий шпиталь в оточенні? Вони лежать на підлозі. Той, що з однією рукою – приносить води лежачим. Вони лежать і слухають, як по будівлі фігачать літаки. Вони гадають: як там побратими? Вони заслужили догляд після поранення, а медики встигають тільки різати і зашивати, різати і зашивати”, – пише вона.

Операція в оточенні

Хлопці лежать і слухають, як на них скидають авіабомби

Стан багатьох захисників - тяжкий

Джерело.

Close