facebook

Потап влучно посміявся над “головним” в росії. Шанувальники бажають пошвидше отримати компенсацію Аліні Кабаєвій: фото, що підіймає настрій

Потап влучно посміявся над “головним” в росії. Шанувальники бажають пошвидше отримати компенсацію Аліні Кабаєвій: фото, що підіймає настрій.

Фотографії дружин російських окупантів із двома купюрами в руках, які вони отримали за “відхід” чоловіків, стали приводом для численних жартів та фотожаб. Раніше вдів “героїв Новоросії” висміяв Михайло Заливако, тепер на цю тему пожартував Потап.

Героями жарту репера став “головний” в росії та колишня російська гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають його коханкою. Потап узяв свіжий знімок Кабаєвої, на якому вона позує з георгіївською стрічкою, і прифотошопив до нього дві купюри по 5 тисяч рублів.
Таким чином музикант натякнув, що зовсім скоро Аліна отримає грошову компенсацію у розмірі 10 тисяч рублів за свого “ушедшого” чоловіка, як це сталося з дружинами російських солдатів. “Чекаємо!”, – коротко написав Потап.

“Чекаємо з нетерпінням”, – підключилися коментатори. – “Ми їй накинемо”, “Дуже дуже чекаємо”, “Ми всією Україною скинемось, аби швидше”, “Класс! Дуже чекаємо! І берці їй нехай подарують, щоб було в чому ходити потім!”, “Не за горами той день”.

 

Джерело.

Close