facebook

“Бог є! А твій голос до небес має значення”: свідчення одеситки як її молитва врятувала друзів від бомб

Користувачка фейсбуку Ольга Цимбаленко поділилася власним пережиттям сили молитви. Читайте і не втомлюйтеся молитися!

За день до трагедії в Одесі Господь побудив мене молитися за родину наших знайомих… Я знала, що вони поїхали з міста і не розуміла, чому така внутрішня потреба молитися за них, але помолилася. Моя молитва тривала менше хвилини, просто про захист. Наступного дня пролунав вибух в Одесі, недалеко від нашого будинку. В наших знайомих на першому поверсі був салон краси. Ракета влучила в будинок. І тут я дізнаюся, що наша знайома була в салоні в цей час. Салону немає, а вона і дівчата з нею — живі.

У момент вибуху перекриття почало падати і чудом не впало на перший поверх. Япросто людина і хочу сказати, що якщо ви відчуваєте бажання молитися за людей, які вам приходять в серце (то, то є від Бога) — моліться. Бог, навіть через молитву, яка триває менше хвилини, може проявити Своє милосердя і зберегти життя людини.

Наш голос має значення. Наші молитви мають значення. Моліться, любі, моліться. Своїми словами, як можете. Але моліться і довіряйте Господу.

Я не знаю відповідей на всі питання і моє серце крається від того, що вбито так багато наших неймовірних молодих людей, але для мене особисто, збереження життя моєї знайомої по молитві, то є велике чудо посеред цієї трагедії.

Бог є!

А твій голос до небес має значення.

Господь — Автор життя.

Джерело.

Close