facebook

«Небо впало». Колега розповіла історію батька тримісячної Кіри, яка загинула через ракетний удар по Одесі

Вікторія Байбуза, шеф-кондитер пекарні Make My Cake, присвятила пост своєму колезі Юрію Глодану, який напередодні Великодня втратив дружину та тримісячну доньку. Вони загинули через ракетний удар російських військ по Одесі — один із снарядів потрапив до їхнього будинку.

Війна Росії проти України — головні події 28 квітня

У своєму Instagram Байбуза розповіла, що до свята Великодня Глодан випік 2500 пасок, 500 з яких вирушили до благодійних фондів. Його перший вихідний за довгий час припав на суботу 23 квітня — цей день він хотів провести разом із сім’єю.

«Цього року ми приготували 2500 пасок, 500 із них — для благодійних фондів. Весь тиждень, з неділі по п’ятницю, велика команда готувалась, випікала, прикрашала, упаковувала та відправляла пасхальний хліб.

Кожну з 2500 пасок скрупульозно, з великою відповідальністю, увагою та ніжністю випікав наш Юра @iuriiglodan для кожного з вас з раннього ранку і до пізнього вечора.

Перший Юрин вихідний випав на суботу, і він збирався провести його зі своєю сім’єю: коханою дружиною Лєрою, донечкою Кірою та її бабусею. А потім вийшов у магазин, зовсім ненадовго. Небо впало.

Життя не буде колишнім. Чому так несправедливо, чому не можна відмотати час назад, як нестерпно боляче. Кожен, хто знає Юрину світлу сім’ю, сумує разом із ним. Це не мало статися! Ніколи!

Дуже складно висловити словами всі почуття, які ми відчуваємо зараз. Це горе, як цунамі, накрило нас із головою, і не зрозуміло, як тепер виринути. Я просто хотіла, щоб ви знали, що у вашій родині сьогодні не просто пасочка, а частка Юриного серця”, — написала кондитерка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Victoria Baibusa (@vibaibuza)

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Victoria Baibusa (@vibaibuza)

Нагадаємо, 23 квітня російські військові завдали кількох ракетних ударів по Одесі. Один із снарядів потрапив до житлового будинку, внаслідок чого загинули 8 людей, у тому числі й тримісячна дитина. Журналіст НВ Одеса наступного дня після трагедії побував на місці події та поспілкувався з мешканцями зруйнованого будинку та фахівцями, які планують його відновлювати.

 

Джерело.

Close