facebook

“Щоб моя дитина вижила, мені довелося кип’ятити воду на полум’ї зі свічки”: Мама дитинки, зі сльозами розповіла історію порятунку

“Щоб моя дитина вижила, мені довелося кип’ятити воду на полум’ї зі свічки”: Мама шестимісячної дитинки, що ховалися від ворога в “Азовсталі”, зі сльозами на очах розповіла історію свого порятунку.

У бoмбoсховищі під маріупольським заводом “Азовсталь” українка Ганна ховалася разом зі своїм шестимісячним сином Святославом. Сім’ї вдалося вижити й евакуюватись у відносно безпечний регіон України.

Історією молодої мами поділився у Telegram радник голови МВС Антон Геращенко. Він показав запис короткої бесіди Анни з журналістами, де вона розповіла про життя під бoмбaрдуваннями.
Жінка наголосила: вона зробила все можливе та неможливе для того, щоб її син жив.

Воду для Святослава українка кип’ятила на свічках, а для того, щоб її здобути, треба було бігти під обcтрiлами в інші цехи. Коли закінчилася суміш, на допомогу прийшли українські військові.

Віцепрем’єр-міністерка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук зазначила, що українська сторона добивається відкриття “зелених коридорів”, щоб урятувати саме таких жінок та дітей.

Боже, збережи всіх українців і всю нашу неньку Україну!

Фото – скріншот з відео

Джерело.

Close