facebook

Під час ракетного обстрілу 14-річний В’ячеслав пожертував своїм життям щоб врятувати сусідів

2 травня росія нанесла черговий ракетний удар по Одесі. Цього разу російська ракета знову потрапила у житловий будинок. На превеликий жаль внаслідок вибуху від цієї ракети загинув 14-річний В’ячеслав Ялишев. Хлопець хотів попередити літніх сусідів про ракетний обстріл, але саме в цей момент стався вибух, який обірвав життя 14-річного підлітка.

“Вчора загинув мій молодший син від ракетного удару. Він загинув не тому, що після оголошення повітряної тривоги сховався в бункері, він загинув тоді, коли побіг сповіщати людей похилого віку, які не знайомі з новаціями 21 століття. Вони вижили, а мій син залишився одним з тисячі українців-героїв, йому було 14 років. Ти мій герой, ти герой України, ми любили тебе, любимо тебе і будемо любити. Спочивай з миром, мій улюблений синочку В’ячеславе”, – написав батько В’ячислава.

alt_В'ячислав_Ялишев

на фото 14-річний В’ячислав Ялишев
В’ячислав загинув, коли дві російські ракети потрапили до гуртожитку і зруйнували дах розташованої поруч церкви. Два дні тому за три кілометри від цього місця російські ракети зруйнували злітно-посадкову смугу аеропорту.

Пам’ятаймо про кожного загиблого внаслідок російського вторнення. Щирі співчуття рідним і близьким В’ячеслава. Він дійсно наш Герой.

Джерело.

Close