facebook

Харчишин розповів, що після 24 лютого написав Пугачовій повідомлення, щоб вона виступила проти війни в Україні: що відповіла зірка

Валерій Харчишин вперше розповів, що після 24 лютого написав Аллі Пугачовій повідомлення, щоб вона виступила проти війни в Україні: що відповіла зірка.

Лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин розповів про реакцію російських артистів на його повідомлення. З початком вторгнення “сусідів” музикант надіслав повідомлення знайомим зіркам російського шоу-бізнесу, зокрема й Аллі Пугачовій. Він просив артистів виступити проти війни в Україні, геноциду нашого народу, засудити їхні вчинки.

“Я звернувся до Алли Борисівни, з якою знайомий. Від неї нехай і не було якогось конкретного звернення, але від Галкіна ми це бачимо. І те, що він зараз робить, має вплинути на ту частину росіян, яка з головою”, — сказав Харчишин.
Музикант також повідомив, що звертався до групи “Бі-2”, Земфіри, Бориса Гребенщикова та багатьох інших. Харчишин зазначив, що багато хто дійсно висловив свою позицію. Але більшість все ж таки зберігає мовчання.

Український музикант вважає, що вони просто бояться висловити свою думку і назвати війну війною через кримінальну відповідальність, бояться наслідків.

Все буде Україна!

Джерело.

Close