facebook

Згадали про людей. Пєсков заявив, що без волевиявлення жителів окупованих територій України нічого з територіями робити не можна

Дмитро Пєсков, прессекретар президента Росії, у одному з інтерв’ю російським телеканалам згадав про жителів окупованих територій.

За словами Пєскова, без волевиявлення жителів окупованих територій України нічого з цими територіями робити не можна.

Про це пише одне з російських виданнь “РИА Новости”
Зокрема Дмитро Пєсков сказав:

“Усі дії мають свою предтечу, а предтечою будь-яких дій може бути волевиявлення жителів цих районів. Без волевиявлення мешканців цих районів, без того, щоб вони визначилися самі, як далі і з ким вони хочуть жити, нічого не може робитися”.

А от на запитання журналістів, чи вирішила Росія “окупувати частину території України”, хоча президент Володимир Путін на початку вторгнення заявляв, що окупації українських територій не буде, Дмитро Пєсков відповів:

“Суперечностей у словах президента і низки російських політиків, які зокрема говорили про Херсонську область чи Запоріжжя, немає. На цих територіях потрібно просто забезпечувати життєдіяльність, гарантувати соціальне забезпечення, оскільки багато районів зараз перебувають без світла, каналізації, води”.

Миру нам усім!

Джерело.

Close