facebook

“Закордоном отрyїли двох молодих українців”: Двоє молодих хлопців не вuжuлu, ще одна дівчина в реанімації

Сумна звістка прийшла з США. За дивних та незясованих обставин загинули двоє солодих хлопців, та ще одна дівчина знаходиться в реанімації.

Жителі Івано-Франківщини Віталій Кіяшко та Павло Питлюк, та дівчина Ельвіра Федоришин, яка теж родом з Івано-Франківщини – в реанімації.

Про трагедію повідомив однокласник Павла та написав про це в соціальній мережі Інстраграм:

“Друзі, сталося велике горе. Мій однокласник Павло Питлюк загинув в Америці, а саме в Чикаго. Було скоєне навмисне отруєння. Зараз тіло потрібно перевезти в Україну.. на це потрібно зібрати кошти, ціна перевезення орієнтовно 25 000$. Це захмарні кошти, але Павла потрібно повернути додому…

Ця трагедія сталася ввечері 17 серпня 2022 року Павло Питлюк (01/28/2002), Віталій Кіяшко (11/18/2000) з Івано-Франківської області, село Пнів та Ельвіра Федоришин (01/14/2001) Івано Франківської області, місто Надвірна, яка зараз знаходиться в реанімації, хлопці на превеликий жаль померли.

Їх було знайдено на вулиці в Downtown o 6:45 ранку. За ходом слідства зрозуміло, що там вони познайомились з дівчиною, яку наразі неможуть знайти. Там їм і підмішали якусь отруту, потім їх пограбували, не залишивши ні документів ні кредитних карток при них. Найстрашніше, що лікарі і судмедексперти досі не можуть визначити, що за речовину їм дали. Зі слів лікарів, які зараз активно боряться за життя Ельвіри – в тілі не виявлено ні алкоголю, ні наркотичних речовин, відповідно це може бути якась нова синтетична речовина дуже сильної дії.

Віталій буде похоронений в Чикаго. Павла в Україні чекає мама – Питлюк Оксана, тато Питлюк Назар та молодша сестра Яна. Я прошу всіх українців небути байдужими. розумію, що зараз тяжкі часи для всіх, але благаю вас про допомогу. РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ: 5375411502224699

Світла пам‘ять
Земля вам пухом, хлопці..” – зазначає у своєму дописі Олег.

Джерело.

Close