facebook

Мольфар назвав міста, де буде багато вибухів зовсім скоро

За його словами, під загрозою всі регіони.

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що вересень буде дуже складним для України місяцем. Ситуація в країні буде виснажливою, проте трохи легшою, ніж у серпні цього року.

За його словами, під найбільшою загрозою зараз знаходяться Чернігів, Дніпро, Харків, Київ, Одеса, Херсон. В Запоріжжі буде надскладна ситуація. В цілому кожного тижня може бути подібна ситуація, яка нещодавно була у Чернігові. Зараз, продовжив мольфар, окупанти максимально нагнітають та роблять так, щоб ми зупинили війну. Тобто вони виснажуватимуть наше ППО.

“Також щодо обстрілів можу сказати, що “випадають” майже всі регіони, однак південь більш активний – знов-таки Запоріжжя, Херсон, Донецьк, Луганськ. І, звичайно, центр. Вони намагатимуться проривати Київ. У вересні буде дуже важко”, – сказав експерт в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що дуже уважними потрібно бути 1, 5-7, 12, 14, 17, 20-24, 27, 29-30 вересня.

“1 вересня буде найскладнішим днем як на фронті, так і загалом ситуації в Україні. Місяць доволі небезпечний, але менш, ніж серпень. Я бачу, що Росія зараз намагатиметься затримувати війну, тому небезпеки будуть схожі на американскі гірки – будуть пікові дні та дні, коли не буде жодної тривоги”, – додав Гордєєв.

Джерело.

Close