facebook

15-річна дівчина пoмeрлa через фатальну ДТП у Чернівецькій області

Дуже прикра ДТП трапилася на Буковині. Згідно даних поліції 21-річний водій перевищив швидкість, а згодом не впорався з керування в результаті чого автомобіль перекинувся.

Сам водій залишився живий, а ось його 15-річна пасажирка загинула.

ДТП трапилося вчора ввечері 13 жовтня на дорозі сполученням «Чернівці – Герца – КПП Дяківці» сталася дорожньо-транспортна пригода поблизу Остриці, повідомляє місцеве видання “Чернівецький промінь” з посиланням на відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 21-річний водій автомобіля «BMW», перевищив допустиму швидкість, не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги. Авто перекинулось.

Внаслідок аварії, травмувалися кермувальник та його 15-річна пасажирка, обоє жителі села Луковиця. Потерпілих госпіталізували в реанімаційне відділення ЛШМД міста Чернівці, де під час надання медичної допомоги дівчина померла.

Фото з місця аварії:

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Джерело.

Close