facebook

“В тебе була мрія бути військовим офіцером, але”: Обiрвaлoся життя 19-річного юнака з Житомирщини

Сумна новина сколихнула Олевську громаду на Житомирщині. Обірвалося життя 19-річного Кирила, який проживав у цій громаді. Молодому хлопцю було тільки 19 років.

Про це повідомляють у ДНЗ “Олевський професійний ліцей”.

“Педагогічний колектив та здобувачі освіти Державного навчального закладу “Олевський професійний ліцей” висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким з приводу трагічної загибелі Кирила.
Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті – ховати свою дитину.
Кирило – випускник 2022 року ДНЗ “Олевський професійний ліцей”. Активний, життєрадісний, світлий юнак, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив…Прийміть щирі співчуття. Боляче говорити, неможливо змиритися. Світла пам’ять!” – йдеться в повідомленні.

Кирило хотів бути офіцером
“Вічна пам’ять Герою, Кирил, земля тобі пухом… терпіння, Матері, співчуття близьким, вічна, світла, пам’ять! В тебе була мрія бути військовим офіцером,але…” – йдеться в повідомленні на сторінці “Наш Кишин”.

“Кирил був наймолодший з тих хто з перших днів стояв на нашому блок-посту,потім пішов здобувати професію військового…” – розповідають про хлопця односельчани.

Щирі співчуття рідним і близьким.

Джерело.

Close