facebook

Експомічниця нардепа ВРУ обурилася останніми словами військового, страченого росіянами: “Кричати їхньою мовою”

Експресофіцер кількох військових формувань Василиса Мазурчук зганьбилась і пояснила, як мав вчинити воїн ЗСУ перед стратою


Не встигають українці відійти від одного скандалу – в інформаційному просторі з’являється щось нове.
У вівторок, 11 квітня 2023 року, дуже швидко розійшлося по всьому інтернету відео, де російські військові живцем стратили воїна ЗСУ, обезголовивши його. На це відреагував і президент Зеленський, і голова СБУ Малюк та вся українська громадськість…

Не обійшлося без коментарів колишнього прес-офіцера полку “Дніпро-1” та добровольчого батальйону “Донбас” Василини Мазурчук. Проте, українці, найімовірніше, не очікували на те, що скаже ця персона. Вона засудила те, що полонений військовослужбовець перед смертю не сказав “Слава Україні” і кричав російською мовою.

“Померти гідно зі словами “Слава Україні”, зробити останню затяжку і стати символом – краще. Смерть і страта жахливі завжди. їх мовою – “нєнада, больна”. Вмираючи, завжди краще зберегти гідність”, – заявила вона.

Виходячи із деяких публікацій, українці припустили, що сама жінка зараз перебуває в Ірландії. Тому їй запропонували повернутися, самостійно здатися в полон і показати, як “гідно” показати себе перед стратою.

“Ви у свідомості це писали? Ви взагалі розумієте про що йдеться? Я дуже сумніваюся у вашій адекватності”, – пише один із користувачів у коментарях.

Джерело.

Close