facebook

Ані Лорак переконана, що українці перед нею вибачатимуться за її втечу до рф: “Прийде той час”

Ані Лорак переконана, що ті, хто її критикує та виплескує на неї свою агресію, то це люди, які їй просто заздрять.

Співачка Ані Лорак, яка народилася і набула популярності в Україні, а потім втекла до росії вирішила остаточно “виходити з тіні” і подалася на інтерв’ю.
Звичайно ж, у російської інтерв’єрки одразу ж посипалися питання щодо її ставлення до війни в Україні, на що Кароліна Куєк відповідала, що вона “артист і за мир у всьому світі”. Паралельно з цим війну в Україні Лорак назвала “сталось те, що сталося”.

Як виявилося, це ще не те дно, якого могла досягти Кароліна, адже потім вона розповіла щиру історію про те, як її цькували дівчатка в школі через те, що вона була інтернатська. І артистка-зрадниця стверджує, що найкращим визнанням для неї було те, що незабаром ті самі дівчатка сиділи в концертному залі, коли вона виступала на сцені і захоплювалися її талантом. Більше того, були й ті, хто вибачився за своє жорстоке поводження з Кароліною. Тепер співачка переконана, що рано чи пізно це наздожене й українців, які затаврували її зрадницею. Ведуча запитала, чи вона проводить паралелі з тим, що відбувається зараз і з тією маленькою дівчинкою, яку ображали:

“Ще вибачиться, і це теж буде… Я думаю, що прийде той час, коли люди будуть вибачатися, тому що це несправедливо”, – переконана Лорак.

Ані Лорак також сказала, що ті, хто її критикує та виплескує на неї свою агресію, то це люди, які їй просто заздрять.

“Будь-який вид агресії – це крик про допомогу. Якщо заглянути вглиб людини, то це “У мене не виходить, я хочу, як у тебе. Ти дуже гарна, що мені робити?”. Що я можу відчувати?.. Я вважаю, що найкраща відповідь людям, які тебе ображають – робити щось таке, що викликало б їхнє захоплення, це і буде відповіддю”, – переконана екс улюблениця українців.

Джерело.

Close