facebook

Пригріє до +20, але буде і холод із дощем: Синоптик Діденко розповіла про погоду у п’ятницю

Прогноз погоди в Україні на п’ятницю, 14 квітня.

У минулі часи помітили, що погода в цей день буде неоднорідною. Синоптик Наталка Діденко у себе на Facebook-сторінці детально описала погоду цього дня.

Синоптик обіцяє, що на частині України суттєво потеплішає. Це стосується жителів західних областей, більшості південних регіонів, окрім Запоріжжя та частини центральних областей країни. Тут денна температура підвищиться до позначок +15…+20.

При цьому найхолодніша погода ще триматиметься у північних та східних областях, а також на Полтавщині. За прогнозом повітря прогріється від +8 до +11.

Що стосується опадів, то в п’ятницю, 14 квітня, їх варто чекати жителям східних областей в помірній кількості, а в більшості областей вони пройдуть місцями.

У західних областях України переважатиме суха погода. Але надвечір на Закарпатті може пройти дощ.

У Києві протягом дня п’ятниці повітря прогріється в районі +9…+11, що явно для квітня замало для мрії. Окрім цього, буде переважно похмура погода, місцями пройде невеликий дощ.

У суботу, 15 квітня синоптик прогнозує, що буде ще прохолодніше. Але на Великдень, 16 квітня, трохи потеплішає і дощу не повинно бути.

Щодо потепління, то українці, як обіцяє Діденко, зможуть його відчути вже наступного тижня, з вівторка, 18 квітня.

Найближчими днями про стабільний антициклон над Україною, тобто про тривалий період без дощів поки, за попередніми прогнозами, не йдеться. Тому варто брати парасольку при виході з дому, щоб не промокнути.

Тому синоптик радить не скаржитися на дощі та холод, а готуючись до Великодня, який завжди стимулює громадян стати добрішими та благороднішими, спрямовувати енергію та активність на корисні та необхідні справи.

Джерело.

Close