facebook

Суворо забороняється: Мольфар розповів, що не можна робити на Великдень

Ці поради застережуть вас від біди.

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що не можна робити на Великдень, аби не накликати біду у своє життя і будинок. Наприклад, у цей день не можна бути жадібним.

За його словами, саме жадібність породжує негативні вібрації у людей, а також заздрість. Тому, щоб мати неймовірно чисту енергію, нам в жодному разі не можна бути жадібними та заздрісними. Якщо сьогодні на своїй дорозі ви зустріли людину, яка потребує допомоги – не проходьте повз, допоможіть, чим можете. Не будьте осторонь також від проблем, які відбуваються у вашій родині. Намагайтеся сьогодні максимально віддавати, і ви зрозумієте, що всесвіт вам віддасть набагато більше.

Не можна лаятися

Лайка була вигадана росіянами, каже Гордєєв. Тому ми маємо розуміти, що ця енергія іде в негативний напрямок.

“В таке велике свято як Великдень не дозволяємо собі і маленького негативного слівця. Ви можете не тільки зруйнувати енергію у вашій родині, а й залякати деяких позитивних духів, які будуть поруч з вами”, – каже експерт.

Не переїдати

Христове Воскресіння, в першу чергу, говорить про трансформацію людини, яка також впливає і на її тіло. В цей день бажано тримати цей баланс. Святкувати можемо, але пам‘ятаємо, що у всьому повинна бути міра.

“Якщо ж ви хочете енергетично почиститись від всього негативу, в мене є для вас порада не пити і не їсти на Пасху взагалі. Таким чином, ви може допомогти собі у зціленні свого організму та аури. Ви можете зробити собі такий ритуал, але пам‘ятайте, що це особистий вибір кожного”, – додав Гордєєв.

Не працювати

Сьогодні заборонена будь-яка активна праця, тому що сьогодні має бути свято. Також в цей день ви повинні насолоджуватись енергією, тому не можемо в цей день робити важливі речі та вирішувати робочі питання. У цей день потрібно відпочивати. Насичуйтесь тією енергією, яка буде у вас в родині та в домі.

Не прибирати

“Я розумію, що в багатьох можуть бути якісь побутові справи. Якщо в цей день ви почнете прибирати, тоді виметете або вимиєте всю позивну енергію з дому”, – каже експерт.

Не ходіть на кладовище

На Великдень дуже сильна енергетика. Якщо ви підете на цвинтар та будете згадувати дуже близьку вам людину, тоді будете перебувати в енергії печалі та суму, продовжив мольфар. Це може бути в негативному форматі для вас та вашої енергії. Тим більше, якщо це людина, яку ви втратили нещодавно. Цвинтар не для свята, а в інший день вже після нього.

Не сваритися

Саме на Великдень треба миритися, пробачати та казати слова любові. Ні в якому разі не можна сваритися! Якщо ви порушите це правило, на жаль, біди та негатив прийдуть до вас в хату дуже швидко. Тому сфокусуйтесь у цей день лише на позитиві та гарному настрої.

Джерело.

Close